Cum comand

Aveti la dispozitie 3 opțiuni pentru a plasa o comanda sau a solicita o estimare de pret

a) Comanda on-line(recomandata))
Adaugati produsele in cos, introduceti datele dvs, selectati zona de livrare și selectați forma de plată dorita.

b) Prin telefon
Puteți comanda prin telefon sunând la departamentul de vanzari 0359 80 50 40. Agentii nostri va vor indruma spre alegerea produsului adecvat, va vor informa de formele de plata disponibile si vor plasa comanda dvs. 

c) Formularul de contact
Aveți posibilitatea să completați formularul de contact și să solicitati mai multe informații despre produsele noastre. In acest caz va rugam sa indicati codurile produselor sau descrierea produselor de interes si cantitatile pe care doriti sa le achizitionati.

 Pe pagina fiecărui produs veți găsi detaliile necesare (poze, materiale și culori, mărimi disponibile, preț). Selectați mărimea produsului dorit, iar apoi apasati butonul "Adauga in cos" iar la final, cand ați terminat de adăugat toate produsele în "Coșul de cumpărături", apăsați "Finalizare comanda"sau "Vezi cosul de cumparaturi" in cazul in care doriti sa mai faceti modificari.

Preturile afișate pe pagina produselor sunt in lei, cu TVA, și nu includ taxele de transport. Nu există comandă minimă impusă. După ce finalizați comanda veți primi confirmarea comenzii pe adresa de mail completata. În momentul în care produsul este expediat veți primi o altă confirmare, cu statusul comenzii, urmand sa primiti numarul de urmariere  a expeditiei AWB.  

Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați.

 

Ultimele vizualizate